Sabtu, 19 April 2008

AM tag aku

Sorry r, lambat jawab tag ko ni, am.... bz r... huhuhuhu... so, aku nk menjawab la ni...

"5 BENDA YANG GUA AKAN BUAT KALAU TIME GUA TENGAH HEART BROKEN"

HURM....


  1. Aku akan berkurung dalam bilik untuk fikirkan pro + corn kalau aku masih bersama dgn 'heartbroken' aku. bila banyak buruk drpd baik, aku hepilah. bila banyak baik drpd buruk, aku akan ckp. "x der jodoh, nak wat camner"
  2. Aku akan kumpul semua barang2 yang 'heartbroken' aku bg kat aku, so aku simpan semua kat dalam tong sampah. hahahaha.....
  3. Aku akan beli chocolate, aiskrim, ngan asam banyak2, then aku makan tanpa henti.. sampai aku rasa aku hepi lah...
  4. Aku akan buat apa yang selama ni aku teragak2 nak buat, then aku akan rasa kepuasan yang x terhingga.. =D
  5. Aku pergi rumh akak ipar aku, jpe ank2 buah aku, so segala kekusutan dan kesedihan yang masih bersisa akan berakhir... indahnya kehidupan.....

aku dah jawab... hehehhehe... sorry lah kot jawapan aku ni x menunjukkan yg aku sedey sbb walaupun aku sedey, tp aku tahu ada hikmahnya....

hehehehehhe.......

4 ulasan:

AzizulHafiz berkata...

hahaha... aku pun kene dgn die jugak..

ratnakesuma berkata...

nasib2....

x per, nti aku tag dia....


=D

Miss LaraLady berkata...

Buat la ape yang ko suka..!!
kecewa itu menyakitkan..!!

ratnakesuma berkata...

hurm...
kdg2, kecewa banyak mengajar kita erti sebuah kehidupan.