Rabu, 27 Mei 2009

Ha..Ha..Ha.. (ketawa tanpa sebab bila teringat mohsein jatuh kat Fakulti)

ai.. aku pun kna tag jugak ke? ni semua mohsein pnye pasal lah kn... nmpak sgt dia kesepian tahap gaban.. hahahahaha.....tp x pe, aku cuba untuk menjawabnya ye saudara amerzaman... sebarang jawapan adalah sulit. jgn bgtau org lain. aku bgtau ko sorg je nih...


1. Apa pula slogan korang kalau korang jadi PM?
"Idora Cemerlang, Idora Gemilang, Idora Tersayang!"



2. Pilih satu artis yang korang nak jadi PM dan lagu beliau yang sesuai dislogankan?
Christina Akugila (Aguleira), lagu "I Am Beautiful"



3. Najib menggelarkan dirinya PM Rakyat. Korang pulak PM apa? Alasan?
PM HOT... hahahaa... biar r aku nk perasan pun... alasannya sebab, aku mmg hot apa.. hahahaha...



4. Industri yang korang tumpukan bila jadi pm. Alasan?
INDUSTRI MELATAH.. Aku nk tubuhkan "FAKULTI OH LATAH" dan aku akan wajibkan seluruh menteri di kementerian dapat latihan intensif yang secukupnya selama 6 bulan di fakulti sbb aku nak memerintah sorang2 n diorang x leh berahsia dgn aku sbb diorg melatah... hehehehe.... (org melatah x leh simpan rahsia... pengakuan jujur dari I bkn nama sebenar) so, xkn ada konspirasi yg boleh menjatuhkan aku.



5. Benda yang korang nak buang@tambah kalau jadi PM?
mansuhkan cukai pintu, tambah lampu jalan dan tubuhkan sistem gaji bulanan kepada warga tua, ibu tunggal, dan juga bapa tunggal yang tiada pendapatan tetap sebanyak RM 1,427 sebulan. (amek duit dari cukai jalan yg amerzaman naikkan).

Ops! mansuhkan juga org2 seperti shah, fairuz, kid, mohsein, shazwan (nama2 yg disebut bukanlah nama sebenar), juga akill hayy, norman hakim, memey suhaiza, waheeda, dan org2 politik. aman lah Malaysia ni nanti...


6. Model negara mana korang nak buat affair dan kemudian letupkan? Kenapa?
semua model dari Amerika Selatan. kenapa? sbb diorg semua tu, muka jer yg lawa, badan abis berjeragat.

6 ulasan:

amer zaman berkata...

hahaha..
walaupun sedikit loya..!

ratnakesuma berkata...

>>amer zaman<<

aku 100x lagi loya dari nko...
hahahahahahhaa...


sekali sekala....

MeGa berkata...

mansuhkan juga org2 seperti shah, fairuz, kid, mohsein, shazwan (nama2 yg disebut bukanlah nama sebenar), juga akill hayy, norman hakim, memey suhaiza, waheeda, dan org2 politik. aman lah Malaysia ni nanti...

superb!
2nd group tu jek laa...

zurina omar berkata...

HAHAHA ketawa lebih kuat tanpa sebab bila tahu mohsein jatuh kat fakulti.
=P

ratnakesuma berkata...

>>Zurina Omar<<


hahahah.. ko bayangkanlah zureen...
mcm mne nk pecahnyer perot aku time tuh...
hahahahah....

Melodi Aku berkata...

pecah perut terabur gigi. muhauha.

mansuhkan aku?

aku akan jatuhkan kau! ( buat mata sepet2 )