Jumaat, 24 Oktober 2008

Pertama Kali

Semalam, buat pertama kalinya aku rasa gagal bila tak boleh jawab exam Asas Menterjemah.


senior-senior pun cakap ramai orang repeat subjek tu.


takut giler...


so, aku juga mungkin akan mengalami nasib yang sama...


repeat subjek...


benda yang aku paling takut sekali...

8 ulasan:

maPieCeoFarT berkata...

eshhh... jgnla sbb cakap2 org kamu ilang keyakinan... asas terjemahan xdela sesusah yg salu org cakap tu... trust me... suma akan jadi okey... yakin dgn kmampuan diri sndri...

+ exam ape pun, asalkan cukup study, xkan jadi susah... (samela ditujukan kpd yg bercakap ni... huhu...) +

coffeeHolic berkata...

boleh tu... jgn risau.
akupun sama begitu dulu
InshaALLAH kau boleh.

muhsinsenpai berkata...

aku simpankan nota untuk kau ye..

reez berkata...

hehe
dun b scared arr....u'll pass for sure k hon?
weeeee

Miss LaraLady berkata...

Woi!!
ko menakutkan aku!!
aku pon takot gak!!
sampai aku dah x ingat soalan aritu...!!

ratnakesuma berkata...

>>mapieceofart<<
the probs is, aku x cukup study. no. aku x study. so.... aku langsung x leh jawab soalan yg membawa 20 markah. kedua-dua soalan. Translate mmg aku boleh jawab. semua org pun boleh. cuma blom tentu dpt full marks lah kan. aduh! risaunya....




>>coffeeholic<<
aku juga harap aku boleh. tp.....




>>muhsinsenpai<<
wah! giler ah Muhsin. nk wat cam ner, aku x pandai cam ko.....




>>reez<<
Terima kasih... (^_^)





>>miss laralady<<
aku lg takot!!!!!!!!!!!!!!

UnGu berkata...

aku senier ko gak..
tp aku x repeat..
aku kerek seyh...
ngee~

RENhalus~ berkata...

ak pown xrepeat~
hek!
=P